Привіт! Мій досвід дуже схожий на твій. Важу 58 кг, треную біг і силові. На інтервали беру десь 2 мг/кг (приблизно 120 мг) за 35–40 хв до старту, на важкі силові — близько 2,5 мг/кг за півгодини. Відчуття таке, що сприйняття навантаження стає легшим, концентрація тримається десь 60–90 хв, але пульс на піках вищий приблизно на 6–10 уд/хв, ніж без кофеїну. Якщо п’ю після 16:00, сон страждає: довше засинаю і він поверхневіший, тож у другій половині дня уникаю. Раз на 1–2 тижні роблю «розвантаження» від кофеїну на 5–7 днів (залишаю лише чай) — чутливість повертається, і 2 мг/кг знову працюють як треба. Із дрібниць допомагає запивати дозу 300–400 мл води — менше «сушить» і пульс веде себе спокійніше; на інтервали зручніше капсули, бо доза стабільна, а в кав’ярнях вона гуляє. У вечірні дні можу замінити на зелений чай або мате, інколи зранку додаю 200 мг теаніну до кави, щоб прибрати тремтіння, а ввечері вже без стимів. Не медична порада, просто мій протокол. Цікаво, які у вас дози та таймінг і чи залишаєте щось на вечірні тренування?